Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

KuPS ja maalintekijä Nissilä pettyivät HJK-tasapelistä – "Vielä taistelemme mestaruudesta"

Tomi Siren / STT

Jalkapallon miesten liigaa johtavan HJK:n ja kakkosen KuPSin kamppailun vääntyi jännittävästi 1–1:ksi. Kuopiolainen haastaja oli Urho Nissilän osumalla kiinni voitossa, kunnes isäntien Jair Silva puski pilkun tuntumasta Riku Riskin täsmäpassista tasoituksen 86. minuutilla.

– Vielä on pelejä jäljellä. Kyllä me vielä taistelemme mestaruudesta, KuPSin Nissilä vakuutti.

HJK:n puolustus ja maalivahti Hugo Keto saavat rutinoitta ottaa Nissilän 43. minuutilla tyhjiin laukoman osuman niskoilleen. Palloa pelattiin alas niin, että Keto syötti ahdistettuna Nissilälle avopaikan 15 metriin.

KuPS oli saada rangaistuspotkun jo 11. minuutilla, kun Klubin puolustajista Valtteri Moren töytäisi brassihyökkääjä Lucas Rangelin selästä nurmelle.

Vastapäädyssä HJK:n hyökkäys repi KuPSin puolustuslinjat välillä perin auki. Lopussa Klubin rynnistys tuotti tukun tasoituspaikkoja niin, että Johannes Kreidlin vartioiman maalin tuntumassa riitti säpinää.

Kaksikko kohtaa toisensa vielä kerran, kaikkiaan HJK:lla on edessään jatkosarjojen toteutuessa yhdeksän ja KuPSilla kymmenen liigakamppailua.

– Tänään mestaruutta ei ratkottu. Niin monta peliä on jäljellä, että me molemmat tulemme varmasti menettämään pisteitä, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela aprikoi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut