Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aleksis Lehtonen palaa kasvattajaseuraansa, kun JJK kohtaa Harjulla sarjajumbo Kemin

JJK Jyväskylä kohtaa tänään Harjulla kello 18.30 Kakkosen C-lohkossa viimeisenä olevan Kemi City FC:n.

JJK:lla on alla tärkeä 1–0-voitto paikallisvastustaja FC Vaajakoskesta. Tänään sarjassa viidentenä olevalla JJK:lla on mahdollisuus mennä voitolla FCV:n ohi myös sarjataulukossa.

JJK on pelannut tähän mennessä 13 ottelua, joista se on kerännyt 25 sarjapistettä. Kemillä on 14:stä ottelusta vain seitsemän pistettä.

JJK nappasi kauden ensimmäisen vierasvoittonsa nimenomaan kemiläisten kustannuksella heinäkuussa Sauvosaaressa. Tuomas Koppelomäki, Antti Åke, Vertti Lepo sekä Arttu Leivonen saivat tuolloin nimensä maalintekijätilastoihin JJK:n 1–4-voittoon päättyneessä ottelussa.

Lisämielenkiintoa tämän illan otteluun tuo Aleksis Lehtosen paluu kasvattajaseuraansa. 23-vuotias hyökkääjä teki JJK:n kanssa loppukauden kestävän sopimuksen. Loukkaantumiset ovat riivanneet viime kaudella Joensuun Jipossa pelannutta Lehtosta.

– Siellä polven eturistisiteet pamahti. Nyt on jalkaa kuntoutettu 10 kuukauden ajan. Toukokuussa hyppäsin jo JJK:n mukaan ja aloitin hommat JJK:n fyssarin kanssa, Lehtonen kertoi aiemmin tällä viikolla Keskisuomalaiselle.

Lehtonen on tänään käytettävissä Kemiä vastaan, mutta lähes vuoden pelitauko tarkoittaa sitä, että JJK ei saa riveihinsä 100-prosenttisessa pelikunnossa olevaa pelaajaa.

– Aluksi roolinani on tulla vaihdosta sisään ja tuoda pelin loppuhetkille jotain uutta. Olen sellainen täsmäase loppuhetkille, Lehtonen muotoili.

JJK–Kemi-ottelun voi katsoa suorana lähetyksenä Keskisuomalaisen verkkosivuilla. Ottelun selostaa Tapio Suominen.