Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ratakelaaja Henry Manni toivoo sadetta 800 metrin finaaliin Tokion paralympialaisissa

Henry Manni sijoittui viidenneksi 100 metrin finaalissa. Nyt hän jatkaa myös 800 metrin finaaliin. / HARRI KAPUSTAMÄKI / KIHU HANDOUT / HARRI KAPUSTAMÄKI / KIHU / LEHTIKUVA

Arttu Mäkelä / STT

Ratakelaaja Henry Manni eteni T34-luokan 800 metrin finaaliin Tokion paralympialaisissa varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa. Manni oli alkuerien neljänneksi nopein ajalla 1.46,84.

– Ehkä se oli pieni yllätys, että menin saman tien kärkeen. Toki se oli yksi mahdollisista skenaarioista. Pidin ehkä vähän kovempaa vauhtia alussa kuin mitä ennakkoon ajattelin, mutta meno tuntui sen verran kevyeltä, Manni kertasi tiedotteessa.

Mannin vuonna 2017 kelaama Suomen ennätys on 1.41,28. Rion paralympialaisissa 2016 Manni sijoittui 800 metrin finaalissa neljänneksi ja otti sadan metrin pronssia.

– Jokainen sijoitus on tiukassa ja aika näyttää, kuinka monta päätä saadaan poimittua. Minä hidastun sateessa vähemmän kuin suurin osa kilpakumppaneista, joten toivon sadetta myös huomiselle, Manni sanoi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut