Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

KuPS kävi Maarianhaminassa pisteautomaatillaan

Pasi Peltola / STT

IFK Mariehamnin kausi jalkapalloliigassa on ollut yhtä painajaista, mutta kaikkein mustinta ahvenanmaalaisilla on ollut jo vuosia Kuopion Palloseuraa vastaan.

Helsingin Jalkapalloklubin kultamitalien ainoana uhkana oleva KuPS haki sunnuntaina Maarianhaminasta täydet pisteet vaihtopelaaja Santeri Haaralan osumalla 1–0. KuPSia ei haitannut edes neljän pelaajan komennus samanaikaisesti maajoukkuetehtäviin.

– Matkustamisen takia täällä ei ole mitenkään helppoa pelata. Eihän jalkapalloilussa ole väliä, vaikkei voitto kaikkein kaunein olisikaan, kuittasi yhdellä torjunnalla KuPSin maalilla selvinnyt itävaltalainen Johannes Kreidl, 25.

Maali oli neljättä liigaseuraa neljän kesän aikana edustavalle Haaralalle, 21, kauden neljäs. Määrä sivuaa hänen TPS:lle viimeistelemäänsä viime kauden ennätyslukemaa.

IFK:n viimeisin voitto kuopiolaisista täytti jokunen viikko sitten neljä vuotta. Viimeisimmistä 11 liigakohtaamisesta IFK on pystynyt nappaamaan vain yhden pisteen.

– Paikoistamme olisi pitänyt tehdä vähintään yksi osuma, vaikka emme ole paljoa maaleja tällä kaudella tehneetkään. Tällä alalla kuitenkin vain tuloksilla on merkitystä, kommentoi suomalaisjuuria omaava IFK:n ruotsalainen laitapakki Filip Almström Tähti, 30.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut