Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Peleltä leikattiin kasvain – jalkapallolegenda uskoo optimistisena toipumiseen

Brasilialaismedian mukaan jalkapallolegenda Pele on ollut sairaalassa Sao Paulossa elokuun lopusta lähtien. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Brasilialainen jalkapallolegenda Pele on läpikäynyt leikkauksen, jossa poistettiin kasvain suolistossa. Pele, 80, joutui Sao Paulossa sijaitsevaan Albert Einstein -sairaalaan 31. elokuuta.

– Minulle tehtiin lauantaina leikkaus, jossa poistettiin epäilyttävä kasvain. Kasvain havaittiin tutkimuksissa, joista kerroin viime viikolla, Pele viestitti sosiaalisessa mediassa.

– Onneksi olen tottunut juhlimaan suuria voittoja teidän kaikkien kanssa. Kohtaan tämän ottelun hymy huulillani, suurella optimismilla ja ilolla siitä, että elän perheeni ja ystävieni rakkauden ympäröimänä, Pele jakoi uskoa yli seitsemälle miljoonalle some-seuraajalleen.

Pele on jalkapallohistorian ainoa kolme maailmanmestaruutta voittanut pelaaja (1958, 1962, 1970) ja hänet on useissa yhteyksissä rankattu lajin kaikkien aikojen suurimmaksi hahmoksi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut