Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ruusuvuori ja Koepfer kohtasivat voittajansa US Openissa

Emil Ruusuvuoren (kuvassa) ja saksalaisparinsa Dominik Koepferin nelinpelit tenniksen grand slam -turnauksessa US Openissa päättyivät kolmannelle kierrokselle. AFP / LEHTIKUVA

STT

Emil Ruusuvuoren ja saksalaisparinsa Dominik Koepferin nelinpelit tenniksen grand slam -turnauksessa US Openissa päättyivät kolmannelle kierrokselle, kun Jamie Murray ja Bruno Soares veivät maanantaisen ottelun luvuin 7–6 (8–6), 6–7 (4–7), 6–1.

Ruusuvuori ja Koepfer olivat päässeet turnauksessa kahdesti jatkoon ilman loppuun asti vääntämistä, sillä avauskierroksen ottelu päättyi vastustajan loukkaannuttua ja toisen kierroksen ottelu jäi kokonaan pelaamatta, jälleen vastustajan vaivojen takia.

Britti Murray ja brasilialainen Soares ovat turnauksen seitsemänneksi sijoitettu pari. Kahden tasaisen erän jälkeen he marssivat otteluvoittoon vastustamattomalla kolmannella erällä. Ottelu kesti kaksi tuntia ja 20 minuuttia.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut