Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

American Zakke antoi Vermossa myrskyvaroituksen ikätovereilleen – ”Tällä on tosi hyvät keuhkot”

Hannu-Pekka Korven valmentama American Zakke viimeisteli Vermossa virettään vajaan kahden viikon kuluttua koittaviin Kriterium-karsintoihin. Kolmivuotias löi kanssakilpailijansa vakuuttavalla suorituksella.

American Zakke osoitti jo uransa ensistarteissa lupaavia otteita, mutta palaset eivät olleet loksahtaneet paikalleen ennen Vermon keskiviikkoista kilpailua. Siihen Hannu-Pekka Korpi laittoi suojattinsa kilpavarusteet uuteen uskoon, ja Santtu Raitalan ohjastama ori jyräsi ylivoimavoittoon toiselta radalta ilman vetoapua.

– Näytti, että hevonen ravasi hyvin ja oli rento, Hannu-Pekka Korpi havainnoi radan varresta.

– Sillä on ollut liian kiire aluksi muiden mukaan, eikä ole malttanut. Toivottavasti se alkaisi tasaantua. Nyt oli hevoselta sellaista, mitä odoteltiin. Usko on ollut koetuksella, mutta olen omistajille sanonut, että kyllä se vielä onnistuu.

American Zakke nettosi Tuplaa voittosumma -lähdön voitosta 5 000 euroa.

Konkaritamma ennätysvauhdissa

Reijo Suomalaisen valmentama Club Nord Chip ylsi selvään ennätysparannukseen vielä 10-vuotiaana. Tapio Perttusen ohjastama tamma sai maukkaan reissun kärkihevosten takana, josta kiitti vauhdikkaan kilpailun kirivoitolla.

Club Nord Chipin ennätys parani kerralla toista sekuntia lukemiin 1.12,0aly.

– Ennätystä lähdettiin ajamaankin, voittajan hoitaja Heikki Kupsu paljasti.

– Club Nord Chip on iso, tosi jaksava ja nopeakin näköjään.

Tammalähdössä keulapaikka oli kullanarvoinen. Olli Koivusen ohjastama Macy S sai vetää joukkoa kaikessa rauhassa. Maalia kohti vauhti kiihtyi, mutta Harri Koivusen valmentamalla aloittelijalla ei ollut vaikeuksia hallita lähtöä perille saakka.

Rajutasoisen Voimaliigan voittoon karkasi kestomenestyjä Don Williams.

Juha Lindroosin valmentaman Vonkarin hurja voittokulku jatkui keulaykkösen muodossa. Toni Florinille voitto Amadeus Possiblen kanssa oli ensimmäinen maamme pääradalla.

Toto65-pelin täysosumalla voitti 4 302,98 euroa, viidellä oikein sai 84,25 e.