Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Juuri nyt: JJK kohtaa Harjulla Rovaniemi Football Academyn – suora lähetys Tapio Suomisen selostamana käynnissä

JJK ei ole vielä tällä kaudella kohdannut rovaniemeläisjoukkuetta. Kuvassa Mikko Manninen taistelee pallosta IF Kraftia vastaan pelatussa ottelussa. Agata Anttonen
Jyri Salonen

Jyri Salonen

JJK Jyväskylä pelaa tänään Harjulla kello 14 Rovaniemi Football Academya vastaan miesten jalkapallon Kakkosessa. C-lohkon sarjataulukossa kolmantena olevalla JJK:lla on alla kaksi vierastasapeliä. Viime lauantaina vierailu Herculeksen kotikentällä Oulussa päättyi 1–1-numeroihin.

JJK:lla on enää hyvin ohut sauma sarjanousuun, sillä sarjaa johtava seinäjokelainen SJK Akatemia on karannut JJK:sta jo 14 pisteen päähän, tosin kaksi ottelua enemmän pelanneena.

– Totta kai jahdataan kärkipaikkaa niin kauan kuin se on teoreettisesti mahdollista. Ei tässä vielä olla luovutettu. Täytyy vaan hoitaa omat pelit ja laittaa painetta sitä kautta SJK:lle, JJK:n 36-vuotias keskikenttäpelaaja Mikko Manninen sanoo.

JJK ja Rovaniemen Palloseuran alaisuudessa toimiva RFA eivät ole vielä kohdanneet toisiaan tällä kaudella. Sarjan keskikastiin lukeutuva RFA voitti viime lauantaina kotonaan pietarsaarelaisen JBK:n 3–1.

– Nuoria ja taitavia jätkiä on RFA:ssa ja ihan hyvä matsi tulossa. Siistiä päästä pelaamaan heitä vastaan, Manninen toteaa.

JJK–RFA-ottelun voi katsoa myös suorana lähetyksenä Keskisuomalaisen verkkosivuilla Tapio Suomisen selostamana.

– On täydellinen aika pelata lauantaimatsia iltapäivästä. Syyspäivä on silloin parhaimmillaan, kun ei ole vielä kauhean kylmä siinä vaiheessa, Manninen tunnelmoi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut