Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juuri nyt | JJK kohtaa Harjulla Rovaniemi Football Academyn – suora lähetys Tapio Suomisen selostamana käynnissä

JJK Jyväskylä pelaa tänään Harjulla kello 14 Rovaniemi Football Academya vastaan miesten jalkapallon Kakkosessa. C-lohkon sarjataulukossa kolmantena olevalla JJK:lla on alla kaksi vierastasapeliä. Viime lauantaina vierailu Herculeksen kotikentällä Oulussa päättyi 1–1-numeroihin.

JJK:lla on enää hyvin ohut sauma sarjanousuun, sillä sarjaa johtava seinäjokelainen SJK Akatemia on karannut JJK:sta jo 14 pisteen päähän, tosin kaksi ottelua enemmän pelanneena.

– Totta kai jahdataan kärkipaikkaa niin kauan kuin se on teoreettisesti mahdollista. Ei tässä vielä olla luovutettu. Täytyy vaan hoitaa omat pelit ja laittaa painetta sitä kautta SJK:lle, JJK:n 36-vuotias keskikenttäpelaaja Mikko Manninen sanoo.

JJK ja Rovaniemen Palloseuran alaisuudessa toimiva RFA eivät ole vielä kohdanneet toisiaan tällä kaudella. Sarjan keskikastiin lukeutuva RFA voitti viime lauantaina kotonaan pietarsaarelaisen JBK:n 3–1.

– Nuoria ja taitavia jätkiä on RFA:ssa ja ihan hyvä matsi tulossa. Siistiä päästä pelaamaan heitä vastaan, Manninen toteaa.

JJK–RFA-ottelun voi katsoa myös suorana lähetyksenä Keskisuomalaisen verkkosivuilla Tapio Suomisen selostamana.

– On täydellinen aika pelata lauantaimatsia iltapäivästä. Syyspäivä on silloin parhaimmillaan, kun ei ole vielä kauhean kylmä siinä vaiheessa, Manninen tunnelmoi.