Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

SaiPalle ja HPK:lle herui piste maalia kohti

Päävalmentaja Pekka Virran mukaan SaiPalla on töitä edessä. Roni Lehti / LEHTIKUVA

Pasi Peltola / STT

Mestarivalmentaja Pekka Virran komentoonsa ottama SaiPa nappasi kauden kolmannessa jääkiekkoliigan ottelussaan toisen voittonsa. Lappeenrannassa tosin tarvittiin voittomaalikilpailu, kunnes Hämeenlinnan Pallokerho oli kukistettu 2–1.

SaiPan keskushyökkääjä Valtteri Lipiäinen, 24, avasi maalitilinsä liigakaukaloissa avauserän johtomaalillaan tyhjältä takatolpalta. HPK:lle takasi sarjapisteen matkaevääksi toisessa erässä pelin läpiajostaan tasoittanut kanadalainen Michael Joly.

Voittomaalikisassa tarvittiin vain kaksi kaksikkoa yrittämään. SaiPan Dominik Lakatos ja tarkalla rannelaukauksella pelin lopettanut Ville Petman viimeistelivät isännille.

– Kun joukkueessa on paljon pelaajia, joilla on takana kausi häviävässä joukkueessa, on töitä edessä. Viiden maalin tekijöistä ei saa ihan hetkessä 15 maalin miehiä, Lukon mestaruutta keväällä juhlinut päävalmentaja Virta kuvaili.

SaiPa hallitsi laukaustilastoa selkein lukemin 63–39.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut