Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskylän MM-rallille kahden vuoden jatkosopimus – kilpailu palaa tuttuun ajankohtaan

Keskisuomalaisen tuottama MM-rallin katsojaopas on ilmestynyt.

Suomen MM-ralli ajetaan Jyväskylässä myös vuosina 2022 ja 2023. Vuonna 2019 kilpailun voitti Ott Tänak Toyotalla. Agata Anttonen
Ari Mäntylä

Ari Mäntylä

Rallin MM-sarjan promoottori ja AKK Sports Oy ovat päässeet sopimukseen Jyväskylän rallin MM-kelpoisuudesta kahdeksi seuraavaksi vuodeksi. Suomen MM-ralli järjestetään vuosina 2022 ja 2023 Jyväskylässä.

Jyväskylän MM-rallin jatkosopimuksesta kerrotaan tänään keskiviikkona ilmestyneessä MM-rallin virallisessa katsojaoppaassa, jonka Mediatalo Keskisuomalainen on tuottanut. Oppaassa julkaistun uutisen mukaan Jyväskylän MM-ralli palaa ensi vuonna tutulle paikalleen heinä-elokuun vaihteeseen. Rallin järjestäjä AKK Sports Oy ja rallin MM-sarjan promoottori allekirjoittavat jatkosopimuksen 30. syyskuuta Jyväskylässä.

Katsojaoppaassa kerrotaan myös miten Esapekka Lappi palasi Toyotan rallitalliin ja millaisella autolla Teemu Suninen ajaa ensi vuonna rallin MM-sarjassa. Katsojaoppaasta selviää millaisilla mietteillä rallin MM-sarjaa johtava Sebastien Ogier ja kolmantena oleva Thierry Neuville starttaavat kilpailuun. Oppaassa taustoitetaan niin ikään Toyotan rallitallin menestystä ja Kalle Rovanperän erinomaisuutta.

Koska lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna ajetaan juhlaralli, muistellaan katsojaoppaassa Jyväskylän rallin seitsemää vuosikymmentä. Oppaan sivuilta saadaan myös selvyyttä MM-rallin tuomariston ja ratamestarin tehtäviin.

MM-rallin katsojaopas on myynnissä Shell Helmisimpukka -asemilla Helsingistä Rovaniemelle. Katsojaopas jaetaan Keskisuomalaisen välissä 71 000 keskisuomalaiseen talouteen lauantaina 25. syyskuuta.

Katsojaopas on ladattavissa ilmaisena näköislehtenä Keskisuomalaisen, Savon Sanomien, Etelä-Suomen Sanomien, Länsi-Savon, Helsingin Uutisten ja Tamperelaisen verkkosivuilta. Näköislehdessä lukija pääsee hyödyntämään interaktiivisia erikoiskoekarttoja sekä katsomaan drone-videoita parhailta katselupaikoilta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut