Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

KalPa murskaavan tehokas ylivoimalla, Jaakko Rissasen paluu herätti kuopiolaiset lentoon

Ismo Huotari / STT

Loukkaantumisensa jälkeen kehiin palannut Jaakko Rissanen toimi yhtenä kapellimestarina, kun alavireisesti kautensa aloittanut KalPa murjoi kotijäällään Tampereen Ilveksen maalein 5–0 miesten jääkiekkoliigassa. Rissanen sai syöttöpisteet kahteen ylivoimamaaliin.

Yhteensä kuopiolaiset iskivät peräti neljä osumaa miesylivoimalla tuplaten samalla kauden aiemman ylivoimamaalien määränsä. Voitto oli KalPalle kauden toinen ja ensimmäinen täydellä pistepotilla.

– Pitää olla todella iloinen joukkueen puolesta. Oltiin vähän painetilanteessa ja tarvittiin tämä voitto. Joukkue teki kovan valmistautumisen tähän peliin, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen suitsutti omiaan.

Rissasen (0+2) lisäksi kahteen tehopisteeseen ylsivät illan maalitehtailun aloittanut Aapeli Räsänen, Juuso Könönen, Aleksi Klemetti ja Matti Järvinen, joiden pistesaldo oli 1+1. Alkukaudella haparoivia otteita esittänyt KalPa-maalivahti Eero Kilpeläinen torjui kauden ensimmäisen ja koko liigauran 52. nollapelinsä.

– Olen pyytänyt Eerolta parempaa suoritusta ja sitä nyt saatiin. Viimeisen päälle ammattimiehestä on kyse, Miettinen kehaisi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut