Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ashley Face kovin nelivuotias Vermossa

Janita Antti-Roikon valmentama ja ohjastama Ashley Face osoitti lujan taistelutahtonsa keskiviikkona Vermossa.

Nelivuotiaiden lämminveristen Derby-sarjassa kilpaillut Ashley Face eteni matkan aikana kärkipaikalle. Janita Antti-Roikon ajokki vaikutti kirivaiheen alussa olevan pahasti alakynnessä, mutta lopussa se työntyi uudelleen parhaaksi ohi Xanthus Wapidin.

– Muut alkoivat omilta ajokeiltaan lisää vauhtia pyytelemään, ja Ashley Facella on ihme tapa alkaa painaa ohjille ihan joutavasti. Ei ole niin varmaa, että voi ohjia löysätä, Janita Antti-Roiko selvensi, miksi kaksikko vaikutti lyödyltä, vaikka oriilla oli voimia tallella.

Kauko Salmen kasvattaman Ashley Facen uran seitsemäs täysosuma palkittiin 5 000 eurolla.

Keulasoololla pitelemätön

Salamakypärät-osalähdössä Mats Havulehto nappasi täyden pistepotin. 20-vuotias nuorimies ajoi Zumu De La Vegaa, joka veti lähtöä todella innokkaana muiden edellä. Virtavasta menosta huolimatta Zumu De La Vega oli ylivoimainen. Jere Hurme ajoi Burnoutin hopealle, Tino Paldan oli Shining Armorin kanssa kolmas.

Lämminveristen kovin sarja ratkesi periaatteessa jo lähtökiihdytyksessä. Iikka Nurmosen ohjastama ja valmentama Amazing Warrior kiihdytti keulapaikalle. Valjakko sai vetää koko matkan hölkkätahdilla ja hallitsi tulisessa kirivaiheessa varmoin ottein.

Suomenhevosten välisessä kisassa oriit ja ruunat jäivät nuolemaan kavioitaan, ja tammat erottuivat edukseen. Jarmo Saarelan ohjastama Arkenttiina tsemppasi voittoväännössä parhaiten.

Toto65-voittoihin ylsivät myös Tapio Perttusen ohjastama Run And Repeat sekä taulunsa täydelliseen kuntoon takonut Perfect Chapman. Täysosumalla lunasti 41,15 euroa.

Montessa eli raviratsastuksessa Jenni Kaijan ohjastama Nitro Diablo esiintyi edukseen. Pia Huusarin valmentama ruuna lähti auton takaa uloimmaisena niin räväkästi liikkeelle, että latasi heti keulapaikalle, josta ei ennen maalipaalua luopunut.