Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Puhakka päästi Tapparan piinasta – yksi maali riitti vierasvoittoon

Keijo Martikainen / STT

Tappara ja SaiPa väänsivät Liigassa maalittomasti aina ottelun 56. minuutille, jolloin vierasjoukkue Tapparan neloskentän Petteri Puhakka onnistui ujuttamaan kiekon hyvin pelanneen SaiPa-vahdin Niclas Westerholmin taakse.

Ottelun 1–0 Tapparalle päättänyt maali oli Puhakalle kauden toinen. Tapparan voittomaalia edelsi kolmannessa erässä pitkä paine Westerholmin edessä. Tappara karvasi vahvasti.

– Siinä tuli painetta kolmannessa erässä, ja kun oli tarkoitus lähteä eteenpäin, niin jostain syystä tultiinkin taaksepäin, luonnehti SaiPan päävalmentaja Pekka Virta keltamustien uuvuttavaa ja joukkueensa taistelua.

– Se vei paljon energiaa, ja että pystytään pelin aikana muuttamaan taktiikkaa, vie vielä aikaa ja matkaa, Virta jatkoi.

Tapparan maalivahti Christian Heljanko selviytyi nollapelistään 19 torjunnalla, kun Westerholmilla niitä oli 27.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola kehui SaiPaa kovaksi vastustajaksi.

– Täytyy vain ihailla, miten Pekka Virta on tehnyt hyvää työtä nuorelle joukkueelle ja pelaajien itseluottamukselle. Täytyi itse miettiä pää puhki keinoja heidän pysäyttämisekseen, Tapola kertoi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut