Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Liigakauden ensimmäiset valmentajapotkut – Pikkarainen korvaa Tiilikaisen HPK:n päävalmentajana

HPK:n päävalmentajan tehtävän ottaa vastaan Jarno Pikkarainen. Markku Ulander / LEHTIKUVA

STT

Jääkiekkoliigassa viimeisenä oleva Hämeenlinnan Pallokerho vaihtaa valmennusjohtoaan. Päävalmentajan tehtävän ottaa vastaan Matti Tiilikaisen korvaava Jarno Pikkarainen.

Tiilikaisen ohella HPK:n valmennusjohdosta väistyvät Janne Sinkkonen ja Jani Keinänen. HPK:ta valmentavat jatkossa päävalmentaja Pikkaraisen lisäksi valmentaja Joonas Tanska, maalivahti- ja videovalmentaja Juha Lehtola ja fysiikkavalmentaja Mikko Tolvanen.

Pikkarainen on toiminut aiemmin Liigassa runsaat kaksi kautta Helsingin IFK:n päävalmentajana. Hän tuli HIFK:n päävalmentajaksi kesken kauden 2018–19.

Valmentajapotkut ovat kauden ensimmäiset Liigassa. Vuoden 2019 Suomen mestari HPK on hävinnyt viisi viime otteluaan peräkkäin.

– HPK on asettanut tavoitteekseen olla playoffs-joukkue tällä kaudella. Nämä toimenpiteet on tehty, jotta saavutamme tavoitteemme, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen perustelee potkuja tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut