Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Saako JJK:n loistava syksy jatkoa Harjulla tänään OTP:tä vastaan?

"Ihmettelen, jos joku liigajoukkue ei ole kiinnostunut Aati Riihimäestä kauden jälkeen."

JJK:n maalivahti Aati Riihimäki pelaa huimaa kautta. Sami Saarenpää
Seppo Pänkäläinen

Seppo Pänkäläinen

Jyväskylän JJK kohtaa tiistaina 5. lokakuuta kello 18.30 Harjulla perinteisen jalkapalloseuran Oulun Työväen Palloilijat. Kyseessä on miesten Kakkonen, jossa JJK hamuaa vielä sarjan kakkospaikkaa.

Hercules on JJK:n edellä kolmella pisteellä, mutta syksyn vahvoilla otteillaan JJK pyyhältää sen ohi: JJK on pelannut ilman tappiota nyt 12 ottelua ja pelannut 11 nollapeliä. Jyväskyläläiset ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän kuin Hercules. Sarjaa JJK:lla on jäljellä tiistain jälkeen kaksi ottelua.

OTP-ottelussa, jonka Keskisuomalainen välittää striiminä, kannattaakin kiinnittää huomiota kahteen asiaan: maalivahti Aati Riihimäki on aivan liekeissä ja JJK:n vaihtopenkki on täynnä B-junioreita.

– Ihmettelen, jos joku liigajoukkue ei ole kiinnostunut Aatista kauden jälkeen. Hän on pelastanut meille 4–5 peliä ottelun alun hienoilla torjunnoillaan. Olemme niiden torjuntojen myötä päässeet peliin ja usein ratkaisseet matsit lopun maaleilla. Joukkue on sitkeä, kärsivällinen ja kurinalainen, päävalmentaja Stephen Clark kertoo.

Avaukseen Clark nostaa kaksi B-junioria, loput miehittävät vaihtopenkkiä. JJK:n tulevaisuus näyttääkin tältä osin hyvältä.

– Koko kausi on ollut menestys talven kaaoksen jälkeen. 10 päästettyä maalia 19:ssä ottelussa. Sanon aina pojille, että ottelu alkaa 0–0-tilanteesta. Jos ei päästetä maalia, saadaan piste. Jos pidetään nolla ja tehdään yksikin maali, se on kolme pistettä, Clark sanoo.

Jalkapallon miesten Kakkosen ottelu JJK–OTP Harjulla tiistaina 5. lokakuutta kello 18.30. Katso ottelu siriiminä Ksml.fi Ottelun selostaa Arttu Hämäläinen.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut