Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tiikerit murskasi Perungan Pojat lentopalloliigassa – "Totta kai näkyy, että olemme treenanneet toukokuusta lähtien"

Juha Aaltonen / STT

Kokkolan Tiikerit vieraili torstaina lentopallon miesten Mestaruusliigassa Rovaniemellä ja haki kolme sarjapistettä. Perungan Pojat oli pelissä mukana vain alussa, mutta sen jälkeen Mikko Keskisipilän valmentama Tiikerit oli ylivoimainen ja voitti erin 3–0.

Oskari Keskinen teki Tiikereille 16 ja Teemu Lahti 14 pistettä. Tiikerit voitti ässäsyötöt 10–2 ja torjuntapisteet 11–2. PerPo teki kolme kertaa enemmän hyökkäysvirheitä kuin Tiikerit.

– Totta kai näkyy, että olemme treenanneet toukokuusta lähtien, kun taas PerPo vasta kasaa joukkuettaan. Myöhemmin he voivat olla paha vastustaja, Keskisipilä sanoi.

Yleispelaaja Jere Mäkinen puuttuu Tiikereiltä vielä noin kuukauden alaraajavamman takia.

Maanantaina perheenlisäystä saanut hakkuri Fredric Gustavsson oli 12 pisteellä PerPon tehokkain. Ensimmäisen ottelunsa pelannut kolumbialainen 20-vuotias keskipelaaja Daniel Aponza teki seitsemän pistettä.

PerPon muista ulkomaalaisista passari Reece Dixon on ollut Rovaniemellä vasta vajaan viikon eikä pelannut kuin vähän, yleispelaaja Bryton Codd ei ole saanut työlupaa eikä ole vielä Suomessa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut