Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskylästä tulossa SaiPan juhlapaikka – "Tiesimme, että täällä on vastassa Liigan kuumin joukkue"

Jere Korkalainen / STT

Viime aikojen vireellä ei ollut Jyväskylän Hippoksella merkitystä, kun SaiPa haki miesten jääkiekkoliigassa pisteet maalein 5–2. Joukkueen edellinen kolmen pisteen voitto oli tullut juuri Hippokselta kolme viikkoa sitten, kun taas JYP oli voittanut viisi edellistä otteluaan.

– Tiesimme, että täällä on vastassa Liigan kuumin joukkue. Olen todella tyytyväinen siihen, kuinka vastasimme heidän antamaansa vastukseen, SaiPan päävalmentaja Pekka Virta totesi.

SaiPa lähti otteluun sarjassa vähiten maaleja tehneenä joukkueena. Yksi murheenkryyni oli ollut ylivoimapeli, joka toi perjantaina kaksi onnistumista. SaiPa on iskenyt tällä kaudella kuusi maalia ylivoimalla, joista neljä on syntynyt Jyväskylässä.

Nuoret pelaajat Ville Petman ja Valtteri Lipiäinen johtivat jälleen lappeenrantalaisryhmää, mutta kokeneemmasta kaartista David McIntyre antoi oivaa tulitukea tehoin 0+2.

– Nuoret pelaajat ovat saaneet poissaolojen johdosta loistavan mahdollisuuden. Vanhemmatkin pelaajat pystyvät vielä varmasti tuomaan lisää, Virta summasi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut