Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

FC Vaajakosken kotiottelut päättyivät voittoon ja illalla saunajuhliin – "Joudutaan jo tänään saunomaan niin sanottu päätössauna"

Tämän kauden jälkeen FCV:n jättävä päävalmentaja sai nautiskella vielä voitosta. Arkistokuva. Tiina Mutila

Joel Sippola

1 FCV

0 VIFK

Pitkään näytti, että FC Vaajakosken kauden viimeisestä kotiottelusta Kakkosen C-lohkossa tulee tasapeli. Kuinkas ollakaan, FCV:lle myönnettiin toisen puoliajan lisäajalla rankkari, ja punapaitaisten Niko Lohi pisti pallon sisään.

Vielä tämän kauden loppuun asti FCV:n päävalmentajana toimiva Sami Okkonen sanoi, että sää ja pelialusta tekivät ottelusta hankalan.

Sanoisin, että ihan hyvä peli meiltä. Vastustaja potki jaloille ja pelasi pitkää palloa, mutta me yritimme pelata jalkapalloa.

– Ensimmäisellä jaksolla oli todella paljon maalipaikkoja, mutta emme vaan saaneet palloa maaliin.

– Kärsivällisyytemme kuitenkin riitti, ja onneksi saimme loppuun rankkarin. Se oli täysin ansaittu voitto, joka olisi voinut olla suurinumeroisempi.

FCV:n kausi päättyy ensi viikon sunnuntaina vieraspeliin OTP:tä vastaan. Se on tällä hetkellä lohkon neljäntenä, ja tapapeli viimeisestä ottelusta riittäisi sijan varmistamiseen.

– Harmi toki, että kausi päättyy jo sunnuntaina, joudutaan jo tänään saunomaan niin sanottu päätössauna, Okkonen jutteli lauantaina.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut