Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

HJK katkaisi tappioputkensa liigassa – Jair iski tutulla stadionilla kaksi maalia tyttärensä iloksi

Luis Murillo teki oman maalin jo toisella minuutilla. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

Juha Aaltonen / STT

Ilveksessä kaksi kautta vuosina 2019–2020 pelannut brasilialainen keskikenttäpelaaja Jair teki kaksi maalia, kun HJK katkaisi lauantaina kolmen ottelun tappioputkensa kaadettuaan Tampereella Ilveksen miesten jalkapalloliigassa 3–2.

– Ilves on hyvä joukkue, ja siellä pelaa paljon tuttuja kavereita. Oli muutenkin hienoa tehdä täällä tutulla stadionilla maaleja, sillä 4-vuotias tyttäreni oli katsomassa ottelua mummunsa kanssa, Jair sanoi ottelun jälkeen.

Jair teki Ilveksessä kahden kauden aikana viisi liigamaalia, nyt HJK:ssa on koossa kuusi maalia. Niistä puolet on tehty Ilvestä vastaan. Lauantai oli Jairille ensimmäinen kahden maalin ottelu.

– Mielellään olisin nähnyt Jairin pelaavan meillä yhä, hän on hyvä pelaaja, sanoi äskettäin jatkosopimuksen Ilveksen kanssa tehnyt päävalmentaja Toni Kallio.

Vieraissa HJK on pelannut hyvin, sillä ottelu oli viides peräkkäinen ilman tappiota. Alku ei ollut kuitenkaan hyvä, sillä Luis Murillo teki oman maalin jo toisella minuutilla.

– Se ei ollut välttämättä hyvä asia meille. Sen jälkeen annoimme vähän halpoja maaleja, etenkin 1–2-maali oli sellainen, Kallio sanoi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut