Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi sai valmiiksi esitutkinnan kahden FC Atlantiksen pelaajan seksuaalirikosepäilyistä

Poliisi tiedotti esitutkinnan valmistumisesta maanantaina. MARTTI KAINULAINEN / LEHTIKUVA

STT

Helsingin poliisi on saanut valmiiksi kahden jalkapalloseura FC Atlantiksen pelaajan rikosepäilyjen esitutkinnan. Epäiltynä on myös kolmas henkilö, joka ei ole FC Atlantiksen pelaaja.

Poliisi epäilee heitä kolmeen alaikäiseen uhriin kohdistuneista törkeistä seksuaalirikoksista heinäkuussa. Rikosepäilyt ovat siirtyneet syyteharkintaan.

Pelaajat vangittiin heinäkuussa, ja he ovat yhä vangittuina. Toinen heistä on vangittu epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Toinen on vangittu epäiltynä kahdesta törkeästä raiskauksesta.

Poliisin mukaan kolmatta henkilöä epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hän ei ole enää tutkintavankeudessa, mutta hänet on määrätty tehostettuun matkustuskieltoon.

Kakkosessa pelaava FC Atlantis kertoi heinäkuussa, että se on hyllyttänyt kaksi seuran pelaajaa poliisin rikostutkinnan ajaksi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut