Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tappara tylytti siipirikkoista KooKoota – "Tehtiin joka jätkä kovasti hommia"

Tapparan takuumiehenä hääri Anton Levtchi. Arkistokuva. Kalle Parkkinen / LEHTIKUVA

Petri Nummela / STT

Vasta kahdeksas yrittäjä jätti KooKoon liigapisteittä kotiluolassaan Kouvolan Sumulaaksossa, kun Tappara pakkasi kaikki pisteet mukaansa 4–1-voitolla. Vieraiden takuumiehenä hääri kultakypärä Anton Levtchi, joka oli mukana kolmessa ensimmäisessä osumassa tehoilla 2+1.

– Paljon on pelattu hyviä pelejä, mutta tulos on jäänyt puuttumaan. Nyt valmistauduttiin tosi hyvin ja tehtiin joka jätkä kovasti hommia, Levtchi kertasi onnistunutta ryöstöretkeä Kouvolaan.

Voitolla jopa sarjan ykköspaikkaa kytännyt KooKoo joutui otteluun huonoista lähtökohdista, kun pakistosta puuttuivat sekä perjantaina pudonnut Petteri Nikkilä että lauantaina sivuun jäänyt Alexander Bonsaksen. Tappara veikin peliä alusta alkaen, eikä asiaa auttanut KooKoon ykkösveskarin palkkapussia nauttivan Oskari Setäsen kompurointi jokaisessa Tapparan maalissa.

– Jäähymäärämme on ollut tällä viikolla älytön, eikä muutenkaan saatu haastettua vastustajaa tänään. Pelimme oli huolimatonta, ja kuti jäi pahasti piippuun, KooKoon käskyttäjä Olli Salo ruoti vaisua iltaa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut