Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyrinnölle ensimmäinen vierasvoitto pitkällä kaavalla

Tampereen Pyrintö haki miesten Korisliigassa kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, kun se kukisti Joensuussa Katajan jatkoajan jälkeen 106–101.

Tasainen peli oli kääntymässä Pyrinnölle jo neljännen jakson lopulla 92–84-tilanteessa, mutta Kataja venyi 95–95-tasalukemiin ja jatkoajalle. Sitä Pyrintö hallitsi ja katkaisi Katajan kolmen pelin voittokulun.

– Peli ei ollut täydellisyyttä hipovaa, mutta varmasti yleisöön menevää. Kovassa taistelussa tuli puolin ja toisin onnistumisia ja virheitä. Olen onnellinen, että olimme lopussa parempia, sanaili Pyrinnön valmentaja Miikka Sopanen.

Topias Palmi, Osku Heinonen ja David Gonzalvez heittivät kaikki Pyrinnölle 19 pistettä. Jamar Wilson nousi Katajan tehokkaimmaksi 26 pisteellä.

Lahti Basketball voitti kotimaisin voimin

Lahti Basketball haki kauden ensimmäisen vierasvoittonsa vieläpä kotimaisin voimin, kun se venytti BC Nokian tappioputken viiteen peliin 76–75-voitolla.

Lahti hallitsi peliä ja johti parhaimmillaan viimeisellä neljänneksellä 14 pisteellä. BC Nokia nousi ohi viimeisellä minuutilla, mutta Ville Karvonen teki lopussa vieraille kolme voittoon vienyttä pistettä.

Lahti Basketball pelasi vielä kotimaisin voimin, kun joukkueen ulkomaalaisnelikko joutui toissa viikolla auto-onnettomuuteen. Ricky Waxlax oli voittajien tehokkain 24 pisteellä. Max Besselink heitti BC Nokialle pisteen vähemmän.

Vilpas parempi Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen paikallispelissä Salon Vilpas tuotti Bisons Loimaalle viidennen peräkkäisen tappion, kun Vilpas jatkoi kotivoittoja suurinumeroisesti 104–72.

Vilpas nykäisi eron ensimmäisen neljänneksen lopulla ja hallitsi sen jälkeen peliä.

Vilppaan tehokkain oli 22 pistettä heittänyt Marcus Lovett. Bisonsista trio Zach Thomas–Vesa Heinonen-Cortez Edwards teki 13 pistettä mieheen.