Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotimainen Lahti Basketball jatkoi Korisliigassa voitokkaasti

Lahti Basketball otti miesten Korisliigassa toisen peräkkäisen voittonsa puhtaasti kotimaisin voimin, kun se kukisti vieraspelissä Tampereen Pyrinnön 100–90.

Lahti piti ensimmäisen neljänneksen jälkeen muutaman pisteen johtoa, jota Pyrintö ei pystynyt kuromaan viimeisellä jaksolla kahta pistettä pienemmäksi.

Lahti pelasi nyt kolmannen pelinsä ilman ulkomaalaispelaajiaan, jotka joutuivat auto-onnettomuuteen pari viikkoa sitten. Noista kolmesta pelistä Lahti on voittanut kaksi viimeisintä.

– Edellinen voittopeli oli kaikkien tapahtumien jälkeen tunteikkaampi, mutta tämä oli leppoisampi, kun sain pistää kädet taskuun ja nauttia, tokaisi Lahti Basketballin valmentaja Pieti Poikola.

Ricky Waxlax oli taas Lahden tehokkain 26 pisteellä. Shaquille Keith teki Pyrinnölle pisteen vähemmän.

Bisonsin tappioille jatkoa

Bisons Loimaa kärsi kuudennen peräkkäisen tappionsa, kun Lapuan Kobrat haki vierasvoiton 72–64.

Peli eteni vierasjohdossa, kunnes Bisonsin 11–0 -kiri viimeisellä neljänneksellä nosti sen johtoon 64–62. Kobrat vei kuitenkin lopun puhtaasti 10–0.

Christian Lutete teki Kobrille 24 pistettä ja Zach Thomas Bisonsille 21.

Korihait lähellä avausvoittoa

Uudenkaupungin Korihait pääsi lähelle kauden ensimmäistä voittoaan, mutta Kouvot vei lopulta pisteet Kouvolaan niukasti 78–76.

Kouvot vei peliä, mutta Korihait nousi toiseksi viimeisellä minuutilla johtoon. Korihait pääsi myös viimeiseen hyökkäykseen, mutta ei onnistunut tasoituksessa eikä voittokorissa.

Isiah Osborne heitti Kouvoille 21 pistettä ja Unique McLean Kouvoille 19.