Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Barcelonan tähtipelaaja Sergio Agüero joutui sairaalaan rintakivun ja hengitysvaikeuksien takia

Barcelonan argentiinalaishyökkääjä Sergio Aguero joutui lauantaina sairaalahoitoon hengitysvaikeuksien takia. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Barcelonan argentiinalaishyökkääjä Sergio Agüero joutui lauantaina sairaalahoitoon hengitysvaikeuksien takia. Agüero vetäytyi kentältä Barcelonan Camp Noulla pelatun Alaves-ottelun 41. minuutilla.

Agüero vaipui kesken ottelun nurmen pintaan rintaansa pidellen ja häntä hoidettiin kentällä useita minuutteja. Kentälle tuotiin paarit, mutta hän poistui kotijoukkueen pukukoppiin kävellen.

– Agüero ilmoitti kärsivänsä rintakivuista ja hänet on toimitettu sairaalaan tutkittavaksi, Barcelona kertoi tiedotteessaan 1–1-tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen.

Myös Barcelonan väliaikaisella valmentajalla Sergi Barjuanilla oli niukasti tietoa tapauksesta heti ottelun jälkeen.

– Tiedustelin hänen vointiaan ja hän sanoi tuntevansa huimausta. Myöhemmin minulle kerrottiin, että hänet on viety sairaalaan, Barjuan kertoi.

– En tiedä enempää tapauksesta.

Memphis Depay vei ottelussa Barcelonan maalin johtoon 49. minuutilla, ja Luis Rioja peippaili Alavesin tasoituksen 52. minuutilla. Barcelona on liigassa yhdeksäntenä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut