Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

A-maajoukkuekutsun saanut Westerholm pelasti SaiPalle pisteen: "Meitä nyt koetellaan"

Ismo Huotari / STT

Lappeenrannan SaiPan tappiokierre ei kääntynyt jääkiekon SM-liigassa keskiviikkona KalPan vieraana, kun kuopiolaiset ottivat kaksi sarjapistettä 2–1-voitollaan voittomaalikilpailun jälkeen.

Alkuviikosta ensimmäisen A-maajoukkuekutsunsa Leijonien Helsingin EHT-joukkueeseen saanut SaiPa-maalivahti Niclas Westerholm teki maalin suulla kaikkensa, mutta upeasta taistelusta huolimatta SaiPa koki jo neljännen peräkkäisen tappionsa.

– Tarvitaan ehjempiä 60-minuuttisia ja sitä kautta ne pisteet tulevat. Meitä nyt koetellaan ja tässä katsotaan, mikä tämän joukkueen henkinen kantti on, 28 kertaa torjunut Westerholm mietti.

Valinta Leijoniin tuli maalivahdin sanoin positiivisena yllätyksenä, mutta toistaiseksi ajatukset ovat vain ja ainoastaan SaiPan kurssin kääntämisessä.

– Meillä on vielä kaksi tärkeää peliä ennen taukoa, joten ei mietitä sitä vielä sen enempää. Totta kai hieno juttu se valinta oli ja varsinkin, kun kotiturnaukseen pääsee pelaamaan, SaiPa-vahti summasi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut