Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

KooKoo voitti Liigassa toisenkin vierasottelunsa Tampereen Hakametsässä – "Aina on makea tunne tehdä voittomaali"

Joose Antonen teki voittomaalin ottelussa. Arkistokuva. Emmi Korhonen / LEHTIKUVA

Juha Aaltonen / STT

KooKoo kukisti lokakuun alussa Tapparan 2–0 jääkiekkoliigassa Tampereen Hakametsässä, ja silloin viime kaudella Ilvestä edustanut Ville Meskanen teki makean voittomaalin.

Torstaina oli toisen viime kaudella Ilvestä edustaneen pelaajan eli Joose Antosen vuoro tehdä voittomaali, kun KooKoo hyvästeli Hakametsän lopullisesti kaadettuaan Ilveksen jatkoajalla 3–2.

– Ei ole mitään Ilvestä vastaan, mutta aina on makea tunne tehdä voittomaali. Pidin molempien maalieni tuuletukset maltillisina, Antonen sanoi.

Ottelu oli KooKoolle neljäs jatkoajalle mennyt tällä kaudella, ja kolme kertaa aiemmin oli vastustaja tehnyt voittomaalin jo avausminuutilla. Nyt tämä kirous katkesi.

– Joo, jatkoajat eivät ole meillä sujuneet ennen tätä iltaa. Päästiin ylivoimalle, ja se auttoi nyt paljon, Antonen lisäsi.

Lokakuun alussa Antonen sai syöttöpisteen Meskasen voittomaaliin, eli edelliset kolme kautta Ilvestä edustaneen kaksi viimeistä ottelua Hakametsässä olivat tuloksekkaita.

Seuraavan kerran KooKoo pelaa Tampereella tammikuun alussa, silloin reilut 13 000 katsojaa vetävässä uudessa areenassa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut