Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Akaa-Volley kasvatti voittoputkensa seitsemään Mestaruusliigassa

Akaa-Volleyn hakkuri Urpo Sivula oli 21 pisteellä joukkueensa tehokkain. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

Juha Aaltonen / STT

Akaa-Volley otti maanantaina seitsemännen peräkkäisen voittonsa lentopallon Mestaruusliigassa, kun Olli Kunnarin valmentama joukkue kukisti Perungan Pojat 3–1.

Voitettuaan kaksi erää Akaa-Volley kadotti otteensa, ja Luis Salgadon valmentama PerPo voitti kolmannen erän. Neljäs erä oli jälleen kotijoukkueen.

– Kaksi erää pelasimme aggressiivisesti ja teimme pienet jutut hyvin. Sitten PerPo paransi ja muutti rotaatiota, eli Fredric Gustavsson tuli takaisin hakkuriksi ja kaveri vei erän, Kunnari sanoi.

Kunnari ja Salgado kohtasivat pelaajina keväällä 2013, kun Kunnarin VaLePa kaatoi Salgadon Pielaveden Sammon voitoin 2–0 pronssiotteluissa. Hakkurina pelannut Salgado teki parhaimmillaan 588 pistettä liigassa kaudella 2011–12.

Akaan hakkuri Urpo Sivula oli 21 pisteellä voittajien tehokkain. Gustavsson teki 14 pistettä. PerPon parhaana palkittiin kanadalainen, Edmontonista kotoisin oleva passari Reece Dixon.

PerPo antoi tasoitusta, sillä yleispelaaja Miikka Lemola jäi Rovaniemelle ylävartalovamman takia ja Bryton Coddin pitäisi tulla tiistaina kaupunkiin.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut