Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ilveksen puolustaja Niko Peltola lopettaa pelaajauransa – "Kaikki kivet ja kannot käännettiin"

"Kun lääkärit näkivät, että polvi ei tule enää kuntoon, ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä tilanne", Peltola sanoi Ilveksen tiedotteessa. KALLE PARKKINEN / LEHTIKUVA

STT

Miesten jääkiekkoliigassa pelaavan Ilveksen Niko Peltola, 31, lopettaa uransa polvivaivojen takia. Puolustaja Peltola edusti pääsarjauransa aikana Ilvestä, Jokereita, Sportia ja Ässiä.

Peltola pelasi kotimaan pääsarjassa yhteensä 518 runkosarjaottelua, joissa hän teki tehopisteet 31+117=148. Pudotuspeleissä ja karsinnoissa hän keräsi 34 ottelussaan tehopisteet 3+9=12. KHL:ssä Peltola pelasi 14 ottelua Jokereissa. Leijonissa Peltola sai tililleen kaksi kamppailua.

Peltolan polvivaivat saivat alkunsa ennen viime kautta pelatun harjoitusottelun loukkaantumisesta. Tällä kaudella hän pystyi pelaamaan Liigassa 11 ottelussa.

– Kaikki kivet ja kannot käännettiin peliuran jatkamiseksi, mutta kun lääkärit näkivät, että polvi ei tule enää kuntoon, ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä tilanne, Peltola sanoi Ilveksen tiedotteessa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut