Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Samooja pääsee Dubain golfin päätöspäivään kahden lyönnin päässä kärjestä

Samooja on Dubaissa kaksi lyöntiä kärkikaksikkoa jäljessä, kun kilpailusta on pelattuna kolme kierrosta. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Kalle Samooja piti neljännen sijansa ja starttaa kahden lyönnin päässä kärjestä golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailun päätöspäivään Dubaissa. Samooja pelasi lauantain kierroksen 68 lyönnillä ja on yhteistuloksessa 199 lyöntiä (–17).

– Ei ollut peli tänään rennointa mahdollista, mutta sain pidettyä iskuetäisyyden kärkeen ja finaalipaikan vielä mahdollisena. Huomenna täytyy napauttaa alhainen tulos, jos meinaa kannua nostella, Samooja kertoi tiedotteessaan.

Hän tavoittelee kiertueella avausvoiton lisäksi paikkaa ensi viikon finaaliturnaukseen, johon pääsee arvolistan 50 parasta. Ennen Dubain tuloksia Samooja on listalla 77:s.

Johtopaikan jakavat Tanskan Joachim B. Hansen ja Italian Francesco Laporta (–19). Lyönnin Samoojaa edellä on Ranskan Antoine Rozner.

Mikko Korhonen nousi 24:nneksi 66 lyönnin kierrostuloksella ja arvioi, että pelikaverien seura rentoutti.

– Oli hauska ryhmä, James Morrison ja Jeff Winther. Sai nauraa koko päivän, niin pysyi fiilis korkealla, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut