Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

TPS ottaa koronapassin käyttöön kotiotteluihinsa

Koronapassi on käytössä TPS:n kotiottelussa ensimmäistä kertaa torstaina. RONI LEHTI / LEHTIKUVA

STT

Miesten jääkiekkoliigassa pelaava Turun Palloseura ottaa koronapassin käyttöön kotiotteluihinsa, seura tiedottaa verkkosivuillaan .

TPS päätti passin käyttöönotosta sen jälkeen, kun Lounais-Suomen aluehallintovirasto kielsi alkuviikolla Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella sisätiloissa järjestettävät yli 50 henkilön yleisötilaisuudet. Rajoitukset ovat voimassa 16. joulukuuta saakka.

Yli 50 henkilön tilaisuuksia pystyy järjestämään, jos käytössä on koronapassi. Passi on käytössä TPS:n kotiottelussa ensimmäistä kertaa torstaina, kun joukkue kohtaa Ässät.

– Tällä järjestelyllä mahdollistetaan turvallisen ja vastuullisen ottelutapahtuman toteuttaminen TPS:n kotiotteluissa jatkossakin, seura sanoo tiedotteessaan.

Varsinais-Suomen palloiluseuroista koronapassin käyttöönotosta ovat tiedottaneet myös muun muassa lentopallojoukkueet Hurrikaani-Loimaa ja LP Viesti.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut