Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ehdota Keskisuomalaisen toimitukselle vuoden 2021 keskisuomalaista urheilutekoa – voittajaehdotuksen tekijälle on tarjolla palkinto

Pentin olympialaiset valittiin vuoden 2020 keskisuomalaiseksi urheiluteoksi. Sarita Piipponen
Ari Mäntylä

Ari Mäntylä

Keskisuomalaisen urheilutoimitus etsii vuoden keskisuomalaista urheilutekoa ja tarvitsee siinä lukijoiden apua. Ehdota meille urheilutekoa, joka on jollain tavoin sykähdyttänyt Sinua. Urheiluteko voi olla yksittäinen suoritus tai tapahtuma tai vuoden aikana kunnostautunut urheiluseura tai henkilö.

Lähetä ehdotuksesi urheilutoimituksen sähköpostiin osoitteella urheilu@keskisuomalainen.fi 5.12. mennessä. Urheilutoimitus esittelee parhaimmat ehdotukset, joista lukijat voivat äänestää suosikkiaan. Voittaneen ehdotuksen tekijä palkitaan.

Vuoden keskisuomalaiseksi urheiluteoksi on aiemmin valittu Vaajakoskella järjestetyt SM-hiihdot (2014), Jyväskylän Kiri (2015), Kiimasen savulenkki (2016), Jyväskylän Naisvoimistelijat (2017), jääkiekon Mestiksen mestari KeuPa HT (2018), jääpallon Suomen mestari JPS (2019) ja Pentin olympialaiset (2020).

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut