Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Pelicans pysäytti KalPan luisteluvoiman – "Energiaa riitti"

Eerikki Lyytikäinen / STT

Pelicans on saanut maajoukkuetauon jälkeen pelinsä jälleen toimimaan. Raikas ja energinen lahtelaisjoukkue pysäytti KalPan kotikaukalossaan maalein 4–1, joista kaksi viimeistä syntyi tyhjään kuopiolaisverkkoon. Viikon kolmannen kamppailunsa pelannut KalPa pyristeli hämmästyttävänkin pitkään lahtelaisjoukkueen hurjan paineen alla.

– Kyllä meiltä vähän loppui polttoainekin, mutta olen tosi pettynyt kolmanteen erään. Ei ollut sellaista henkistä kapasiteettiä puristaa, vaikka tämä oli maalin peli. Maalivahtipelimme antoi meille mahdollisuuden taistella pistepotista. Esitys jäi köyhäksi, ja Pelicans ansaitsi voittonsa, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen myönsi.

Pelicansin voittomaalin (2–1) teki Konsta Hirvonen, jolle osuma oli liigauran ensimmäinen.

– Pelasimme vahvan ottelun. Energiaa riitti, ja saimme fyysisyydellä ja kovalla luistelulla vastustajan ahdinkoon. Tämä oli jatkumoa hyvälle viikolle, ja toivottavasti sama tatsi pysyy jatkossakin, sanoi Pelicansin kärkipakki Teemu Eronen, joka iski tyhjään maaliin kauden kahdeksannen osumansa tehnyt.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut