Lauri Markkanen heitti 14 pistettä, kun Cavaliersin vaikeudet jatkuivat

Lauri Markkasen edustaman Cleveland Cavaliersin viime aikojen tuska ei helpottanut koripallon NBA:ssa. Cavaliers kärsi viidennen peräkkäisen tappionsa, kun Phoenix Suns nappasi vierasvoiton pistein 120–115.

Markkanen pelasi hieman alle 36 minuuttia ja keräsi tilastoihinsa 14 pistettä, 11 levypalloa sekä yhden riiston. Hän sai peliaikaa toiseksi eniten joukkueestaan. Seitsemästä kolmen pisteen heitostaan hän onnistui vain kahdessa. Yhteensä 13 pelitilanneheitostaan Markkanen heitti viisi koriin.

NBA:n koronaprotokollan takia otteluista sivussa ollut Markkanen pelasi toisen kamppailunsa paluunsa jälkeen.

Suns on vahvassa vireessä, sillä joukkueen perättäisten voitto-otteluiden sarja venähti 14:ään. Vieraiden paras pistemies oli Devin Booker, joka heitti 35 pistettä. Sunsin ratkaisuvoimasta kertoo, että kuusi pelaajaa pääsi kaksinumeroiseen pistesaldoon.

Cavaliersin tehomiehet olivat Jarrett Allen ja Cedi Osman, joista ensiksi mainittu heitti 25 ja jälkimmäinen 23 pistettä. Allen keräsi Markkasen tavoin 11 levypalloa.

Cavaliers nousi päätösneljänneksellä rinnalle, muttei päässyt ohi. Ottelun päätössekunneilla Sunsin Chris Paul sinetöi voiton vapaaheitoillaan.

– Meillä oli muutamia pallonmenetyksiä ja joitain hukattuja mahdollisuuksia viiden viimeisen minuutin aikana. Jos saamme pari noista asioista korjattua, alamme voittaa, Jarrett Allen pohti Cavaliersin kotisivuilla , mitä kärkijoukkueiden voittaminen vielä vaatii.

Suns pelaa komeaa kautta

Suns on NBA:n länsilohkossa toisena ja Cavaliers itälohkossa sijalla 11. Suns on voittanut tällä kaudella 15 ottelua ja hävinnyt kolme. Clevelandin saldona on yhdeksän voittoa ja kymmenen tappiota.

Myös Markkasen entinen seura Chicago Bulls hävisi Suomen aikaa varhain torstaina pelatun ottelunsa. Bulls hävisi vieraskentällä Houston Rocketsille 113–118. Rockets päätti 15 tappiopelin sarjansa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut