Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Liikunnan Riemulla oli kahden voiton Lappi-reissu – "Meidän vahvuutemme on yhteisöllisyys"

Juuso Eteläpää osui kahdesti Torniossa. Arkistokuva. Sami Saarenpää

Joel Sippola

Liikunnan Riemu jatkoi väkeviä otteitaan miesten Futsal-Liigassa, kun se kukisti sunnuntaina Tornion Palloveikot maalein 3–6 (1–3). Ottelun avausmaalista vastasi Riemun Leevi Kempainen 48 sekunnin kohdalla. Ennen taukoa Riemulta osuivat myös Jonne Forsström ja Juuso Eteläpää.

Toisella jaksolla Riemulta onnistuivat maalinteossa Joonas Madetoja, Eteläpää sekä Olli Pöyliö. Lauantaina Riemu onnistui kaatamaan sarjakärki FC Kemin, mikä antoi hyvän itseluottamuspiikin sunnuntain otteluun.

– Onnistuttiin juuri niissä asioissa, joita oltiin koko viikko opeteltu. Pystyttiin tylsyttämään ToPV:n vahvuudet ja hyökkäsimme tosi monipuolisesti. Lappi on meille aina paha paikka, mutta nyt otettiin tuplavoitto, joten fiilis on aika mahtava, Riemun päävalmentaja Elias Martikainen kertoi.

Viime aikoina onnistumisia on tullut monelle Riemun pelaajalle.

– Vastustajien joukkueissa vilisee ammattilaisia, mutta meidän vahvuutemme on yhteisöllisyys. Löydämme liikuntatieteellisestä tiedekunnasta 15–20 pelaajaa, jotka käyvät peleissä. Se on osasyynä siihen, miksi pystymme pitämään jalan kaasulla koko pelin ajan. Tänäänkin kävi 12 pelaajaa kentällä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut