Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tim Sparv palkittiin Palloliiton Captain's Ball -palkinnolla – Lukas Hradecky ja Natalia Kuikka vuoden pelaajat

Vuoden U21-pelaaja Oliver Antman (oik.) sekä HJK:n Tim Sparv jalkapallon Captain's Ball -gaalassa Helsingissä. JUSSI NUKARI / LEHTIKUVA

STT

Lukas Hradecky ja Natalia Kuikka valittiin vuoden pelaajiksi Palloliiton ja jalkapalloliigan järjestämässä Captain's Ball -gaalassa. Positiivisesta ja merkittävästä työstä suomalaisen jalkapallon hyväksi jaettavan Captain's Ball -palkinnon sai Tim Sparv.

Jalkapallon pelaajayhdistys valitsi vuoden liigapelaajiksi KuPSia kaudella loisto-otteillaan avittaneet Urho Nissilän ja Gentjana Rochin. Vuoden valmentaja on HJK:n miesten liigamestaruuteen luotsannut Toni Koskela.

Miesten maajoukkueen ja saksalaisseura Leverkusenin maalivahdille Hradeckylle valinta Palloliiton vuoden pelaajaksi on uran neljäs. Hänet palkittiin kolme kertaa peräkkäin vuosina 2016–18, kunnes Teemu Pukki nousi ”valtaistuimelle” kahtena viime vuonna. Valinnan vuoden pelaajasta teki maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva.

Kuikka puolestaan oli vuoden pelaaja myös viime vuonna. Puolustaja Kuikka pelaa amerikkalaisseura Portland Thornsissa ja naisten maajoukkueessa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut