Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tunne jäi kärkikamppailussa piippuun – "Toivottavasti Lahdessa rytisee"

Ville Meskanen (kesk.) teki KooKoon ratkaisuosuman. Kuva marraskuussa pelatusta HIFK-KooKoo-ottelusta. Seppo Samuli / LEHTIKUVA

Eerikki Lyytikäinen / STT

Liigan kärkipään taisto KooKoon ja Pelicansin välillä ei roihahtanut liekkeihin. Kummatkin joukkueet pelasivat kumman varovasti ja tarkasti. Ehkä juuri sen takia maalit jäivät vähiin. KooKoo katkaisi lahtelaisten viiden ottelun mittaisen voittoputken viemällä pelin rankkareiden jälkeen 2–1.

– Ajattelin ennen matsia, että tästä tulee kiivas ja vauhdikas ottelu. No, eipä tullut. Ehkä meidän iso kaukalomme teki sen, ettei kunnon vääntötilanteita tullut kuin muutama hassu. Toivon, että tilanne muuttuu lauantaina Lahdessa, jossa odottaa pienempi kaukalo. Rytinää pitää saada lisää, kahteen sarjapisteeseen tyytyväinen ollut KooKoon hyökkääjä Samuli Ratinen sanoi.

Kamppailun ratkaisun iski viimeisenä rankkarivetäjänä onnistunut Ville Meskanen.

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä manasi lukuisia keskialueen kiekonmenetyksiä.

– Niistä johtuen painettiin kaukalossa päästä päähän. Kumpikaan joukkue ei pystynyt hallitsemaan pelin tapahtumia. Meiltä puuttui ylivoimalla ratkaisuhalukkuutta. Jatkossa pitää olla suoraviivaisempi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut