Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

SM-liigan alkukauden komeetta Joakim Kemell palasi kuukauden tauolta: "Olihan se vähän hukassa tuo peli"

Ismo Huotari / STT

Jääkiekon SM-liigassa syksyn aikana ihastuttanut JYPin nuorisotähti Joakim Kemell palasi odotetusti sairastuvalta kaukaloon reilun kuukauden tauon jälkeen. Loukkaantumishetkellään koko liigan piste- ja maalipörssiä tehoin 12+6=18 johtanut Kemell, 17, jäi paluuottelussaan ilman tehopisteitä, kun JYP hävisi vierasottelun KalPalle maalein 2–1. Kemell keräsi JYP-hyökkääjistä eniten peliaikaa, 18 minuutin ja 10 sekunnin verran.

– Fyysisesti ihan hyvässä kunnossa olen, mutta olihan se vähän hukassa tuo oma peli. Mutta on tässä onneksi aikaa kehittää peliä eteenpäin ja päästä takaisin sinne missä olin ennen huilia, Kemell mietti.

Kuukauden huilijakso oli hurjassa vireessä alkukaudelle liitäneelle nuorukaiselle tiukka paikka, mutta se opetti myös malttia.

– Kova halu oli tietenkin koko ajan päästä pelaamaan, mutta kyllä sen itsekin ymmärsi, että parempi se on hoitaa kunnolla, ettei jää pidemmäksi aikaa vaivaamaan, Kemell kertasi mennyttä kuukauttaan.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut