Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

BC Nokia haki Korisliigassa yllätysvoiton Helsingistä, 59 pistettä riittivät voittoon

Helsinki Seagullsilla oli mahdollisuus vahvistaa asemaansa miesten Korisliigan kärjessä, mutta se kärsi tiistaina kauden toisen kotitappionsa. BC Nokia haki Helsingistä yllätysvoiton 59–54.

BC Nokia hallitsi peliä ja karkasi kolmannen jakson ensi minuuteilla 20 pisteen johtoon. Heittojen ja levypallojen kanssa läpi pelin haparoineen Seagullsin kiri kantoi neljä minuuttia ennen loppua kolmen pisteen päähän, mutta isäntien kiri tyssäsi tuohon.

– Olen todella ylpeä joukkueesta. Meillä oli pelissä paljon sydäntä, ja mielestäni ansaitsimme voittomme. En olisi uskonut, että viimeisellä jaksolla seitsemän pistettämme olisi riittänyt voittoon, mutta vähäkorisessa pelissä näin kävi, ihmetteli BC Nokian valmentaja Greg Gibson.

Vasta kauden toisen vierasvoittonsa hakeneesta BC Nokiasta Steven Haney heitti 20 ja Arnaldo Toro 16 pistettä 18 levypallon ohella. Kauden selvästi pienimpiin pisteisiinsä jääneestä Seagullsista vain Kenneth Manigault pääsi kaksinumeroisiin pisteisiin 12:lla.

Vilppaalle odotettu kotivoitto

Salon Vilpas jatkoi kipuamistaan sarjataulukon kärkeä kohti, kun se otti odotetusti kotivoiton Uudenkaupungin Korihaista 98–70.

Kauden kaikki vieraspelinsä hävinnyt sarjajumbo Korihait roikkui vielä kolmannen jakson puolivälissä kuuden pisteen päässä, mutta viimeiselle jaksolle lähdettiin jo ratkaisevassa 19 pisteen kotijohdossa.

Brian Fobbs heitti Vilppaalle 23 pistettä ja Bryan Griffin 17. Korihaiden tehokkain oli Mitchell Smith 21 pisteellä.