Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukurit kiinnitti "yhden historiansa parhaimmista puolustajista"

Jääkiekkoliigassa pelaava Mikkelin Jukurit teki loppukauden ja ensi kauden kattavan sopimuksen tanskalaispuolustaja Oliver Larsenin kanssa. Larsen, 22, pelasi alkukauden mikkeliläisseurassa lainalla Ruotsin pääsarjaseura Oskarshamnista.

– Oliverin monipuoliset pelilliset taidot vakuuttivat minut sekä valmennuksen välittömästi, ja mielestäni hän on yksi Jukuri-historian parhaimmista puolustajista, kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoi tiedotteessa.

Larsen on saalistanut 19 ottelussa pisteet 1+10=11 ja on noussut tärkeään rooliin Olli Jokisen luotsaamassa joukkueessa.

– Pidän suomalaisesta tavasta pelata jääkiekkoa, jonka lisäksi NHL-taustaiset valmentajat pystyvät auttamaan minua kehittymään entistä paremmaksi pelaajaksi. Koen että valmentajat ovat olleet tyytyväisiä peliesityksiini, ja olen sitä kautta saanut pelata paljon. Jukurien pelisysteemi sopii minulle, Larsen sanoi .