Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jokerit kertoi KHL:n keskeyttävän pelinsä koronan takia – ottelut jatkuvat vasta olympialaisten jälkeen

Jokerit kertoi kotisivuillaan, että KHL on päättänyt keskeyttää kaikki pelinsä 15. tammikuuta lähtien olympiataukoon saakka. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

STT

Jokerien ja Avtomobilist Jekaterinburgin välistä jääkiekon KHL-kamppailua ei pelata alkuperäisen otteluohjelman mukaan 22. tammikuuta.

Jokerit kertoi kotisivuillaan , että KHL on päättänyt keskeyttää kaikki pelinsä 15. tammikuuta lähtien olympiataukoon saakka. Olympiatauolta KHL:n on määrä palata tositoimiin 22. helmikuuta. Jokereilla on tuolloin ohjelmassaan vieraskamppailu TsSKA Moskovaa vastaan.

Ennen pitkää taukoa KHL:ssä pelataan tänään ottelut Avtomobilist–Severstal ja SKA–Sotshi sekä perjantaina Admiral–Sibir.

Jokereiden ja Avtomobilistin pelin oli alun perin määrä olla 3. tammikuuta. Tuolloin ottelua siirrettiin Avtomobilistin lukuisten koronatartuntojen vuoksi. KHL:n koronatilanne on pahentunut viime aikoina selvästi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut