Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Vaasassa nähtiin ylivoimamaalien liigailta – Jukurit löi voittomaaleilla koronakaranteenista vapautuneen Sportin

Ottelu päättyi voittomaalikisan jälkeen Jukureille 5–4. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

Seppo Hautala / STT

Karanteenimääräysten helpottuessa Sport sai pelata liigaottelun Mikkelin Jukureita vastaan ennakoitua aikaisemmin. Jukurit pelasi perjantaina tämän vuoden neljännen ottelunsa, Sport puolestaan ensimmäisen, joka päättyi voittomaalikisan jälkeen Jukureille 5–4.

Vaikka Sportilla oli ollut koronakaranteeni ja kahden viikon tauko peleistä, se ei paljoakaan haitannut joukkueen toimintaa. Sport aloitti pelin hirveällä vauhdilla, ja kuluneen sanonnan mukaan maali roikkui ilmassa.

Kovavireinen Jukurit teki tasoitusmaalinsa ylivoimalla, ja lisää oli luvassa. Sportin Emil Johansson ja Aleksi Mäkelä ottivat jäähyt minuutin välein ja molempien jäähyjen aikana kolisi omissa. Jukurien ylivoimakuvio on suunnilleen sama, mutta Sport ei voinut sille mitään.

Kun joukkueiden ylivoimamaalit laskettiin yhteen, niitä kertyi viisi. Sportin Roope Talaja ja voittomaalikisan ratkaissut Jukurien Patrik Puistola osuivat varsinaisella peliajalla kumpikin kaksi kertaa.

Sportin vaihtoaitiossa istuskeli joukkueen uusin pelaaja, maalivahti Samuel Jukuri, joka liittyi joukkueeseen torstaina. Jukuri pelaa Sportissa lainasopimuksella, joka on mallia ”toistaiseksi”.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut