Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sportin maalihanat pysyivät Jukureita vastaan tiukasti kiinni – "Onnistui koko joukkueen puolustamisella"

Vaasan Sport ja Mikkelin Jukurit tarjosivat tiistaina taas mieleenpainuvan liigaottelun. Maali-ilottelua ei nähty, mutta ottelun voittaja löytyi. Jukurit vei kolme sarjapistettä lukemin 1–0.

Vierasjoukkueen maali oli jälleen kerran mainion ylivoimapelin ansiota. Jukurit on ylivoimassaan Liigan parhaimmistoa, Sport puolestaan alivoimassaan huonoin.

– Sovimme kopissa, että kun tulee seuraava ylivoima, niin pelaamme sen tuon kuvion kautta, viittasi ottelun ainoan maalin tehnyt Petrus Palmu Aatu Rädyn ja Patrik Puistolan loistavaan esityöhön.

Kun maali tuli jo hieman ottelun puolen välin jälkeen, oli edessä pitkä rupeama yhden maalin johdon puolustamisessa. Sportilla oli paikkoja pilvin pimein tasoittaa peli.

– Sport oli todella hyvä vastustaja ja peli oli hyvätasoinen. Yhden maalin johdon puolustaminen on rasittavaa, mutta se onnistui koko joukkueen puolustamisella. Olisimme ehkä voineet antaa hieman enemmän painetta Sportin päätyyn, aprikoi Palmu.

Puhetta pudotuspeleistä ei voi sivuuttaa Jukureiden yhteydessä.

– Nämä ovat juuri niitä pelejä, jotka pitää voittaa, jos aiomme pysyä top kuutosessa, tiesi Palmu.

---

Korjattu: Esityön maaliin teki Aatu Räty, ei Aku Räty