Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sport tylytti TPS:ää – "Maalintekotilanteessa pitää osata myös keskittyä"

Vaasan Sport kohtasi Turun Palloseuran vasta toisen kerran tällä kaudella miesten jääkiekkoliigassa. Nopean avausmaalin jälkeen peli näytti olevan Sportin hallussa, vaikka varsinainen ratkaisu nähtiin vasta kolmannessa erässä. Sportia on perinteisesti hankala voittaa, jos se pääsee johtoon, ja niinpä vaasalaisten kotivoitto kirjattiin maalein 3–1 (1–0, 1–1, 1–0).

– Tänään peli-ilme ja taistelutahto olivat hyviä. Peli oli sillä tasolla, että olisimme voineet voittaa, vertasi TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas lauantain ottelua joukkueen edelliseen peliin.

Ottelussa oli pieni jakso, itse asiassa 18 sekunnin mittainen, jolloin virisi pieni jännitys ottelun voittajasta. TPS:n Eetu Liukas tasoitti pelin, mutta 18 sekuntia myöhemmin Sport oli jälleen johdossa.

Kun pelikello kävi ja TPS kilautteli tolppia, alkoi aika kulua Sportin hyväksi. Yksi tolppiin kilauttelijoista oli Aarne Intonen, joka uskoi, että maalintekoa voi harjoitella.

– Kyllä voi harjoitella. Maalintekotilanteessa pitää osata myös keskittyä. Mutta kokonaisuutena meidän hyökkäysalueen kiekollinen pelaamisemme kaipaa parannusta, Intonen sanoi.