Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ounasvuori luisteli ennätyspisteillään PM-voittoon, MM-pisteraja karkasi vielä Virtaselta

Oona Ounasvuori luisteli ennätyspisteillään taitoluistelu-uransa ensimmäiseen Pohjoismaiden mestaruuteen. Helsinkiläinen Ounasvuori keräsi Tanskassa 169 pistettä ja oli naisten kisassa ykkönen lyhytohjelman lisäksi vapaaohjelmassa.

– Minulla on tällä kaudella ollut vaikeuksia enemmänkin lyhytohjelmassani, ja nyt kun se meni hienosti, vapaaohjelmaani tuli liikaa hyppyjen alastulovirheitä, Ounasvuori kertoi Taitoluisteluliiton tiedotteessa.

Ounasvuoren tavoin pari viikkoa sitten Tallinnan EM-kisoissa luistellut Valtter Virtanen saavutti hänkin uransa ensimmäisen PM-voiton 190,63 pisteellä. Virtasta harmitti, että MM-kisoihin oikeuttava pistemäärä jäi saavuttamatta, mutta helmikuu on vielä armonaikaa.

– Täytyy kotona katsoa rauhassa kansainvälistä kilpailukalenteria. Se on varmaa, että alkavalla viikolla en kilpaile, tahti on ollut sen verran kova viime viikot, Virtanen totesi.