Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

BC Nokia voi pudottaa mestari-Vilppaan Korisliigan ylemmästä jatkosarjasta

BC Nokia sai mahdollisuuden nousta miesten Korisliigan ylempään jatkosarjaan puolustavan mestarin Salon Vilppaan kustannuksella, kun se haki Vilppaasta vierasvoiton 87–81.

BC Nokia nousee kuuden parhaan ylempään jatkosarjaan ja pudottaa Vilppaan alempaan jatkosarjaan, jos BC Nokia voittaa lauantaina runkosarjan viimeisessä pelissä Kouvot Kouvolassa.

BC Nokia aloitti Salossa vahvasti ja voitti ensimmäisen neljänneksen 24–12. Vierasjohto kasvoi toisella jaksolla 14 pisteeseen, mutta kolmannella jaksolla Vilpas käväisi edellä. Tuon lyhyen hetken jälkeen BC Nokia johti loppupelin.

– Pelaajamme yltävät uskomattomiin saavutuksiin, ja olen todella ylpeä joukkueesta. Kaikki tietävät tiukan tilanteemme ja ovat valmiita kamppailemaan vaikka kuinka monta peliä putkeen – eikä tämä tosiaan ole vielä tässä, tunnelmoi BC Nokian valmentaja Greg Gibson.

BC Nokiasta Justin Pierce teki 22 ja Kahron Ross 16 pistettä. Vilppaan tehokkaimpia olivat Jeremiah Wood 18:lla ja Marcus Lovett 17 pisteellä.