Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pasi Aikion tähtiravuri vakuuttava kauden avauksessa Kalmarissa

Pasi Aikion valmentama Who’s Who palasi loistokunnossa pitkältä tauolta ja voitti Örjan Kihlströmin ajamana Kalmarin kultadivisioonan lauantaina.

Stefan Melanderin tallin Click Bait oli alussa nopein ja meni keulaan. Kun Who’s Who eteni ensimmäisellä takasuoralla rinnalle, Magnus A Djuse luopui vetotöistä. Who’s Who ravasi avauskierroksen 14,2-kyytiä. Kihlströmillä oli helppo työ luotsata suursuosikki voittoon. Click Bait sai mahdollisuuden, mutta Who’s Whon ohi ei ollut asiaa. Ykköspalkinto oli 150 000 kruunua.

– Who’s Who sai sopivan kauden aloituksen, kun avauskierros mentiin rauhassa. Se meni väkevästi maaliin saakka. Olemme päässeet treenaamaan hevosta hyvin, ja uskon, että nyt on tulossa huippuvuosi. Elitloppet on tietysti unelmana, mutta on siellä paljon muitakin hienoja lähtöjä, Aikio sanoi.

– Tämä oli oikein sopiva kauden aloitus. Who’s Who tuntui terävältä ja halukkaalta menemään koko matkan. Se on jo kilpaillut kaikkien kovimpia vastaan ja näyttänyt, että se riittää huippulähdöissä, Kihlström kertoi.

Who’s Who kilpaili viime vuonna vain kahdeksan kertaa ja juoksi palkintorahoja 3,6 miljoonaa kruunua. Norrbottens Stora Pris Bodenissa ja Hugo Åbergs Memorial Jägersrossa olivat suurimmat voitot.