Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoon yllättäjältä poikkeuksellinen tehoilta – taustalla ei taikatemppuja

KooKoon Leevi Aaltonen oli tehnyt jääkiekkoliigassa tällä kaudella ennen keskiviikkoa kuusi pistettä (3+3), mutta HPK:ta vastaan syntyi peräti kolme (2+1) pinnaa.

Kouvolassa ensimmäistä kautta pelaava Aaltonen auttoi isännät 6–1-voittoon. Aaltosen edellisestä kahden maalin tai kolmen pinnan pelistä on aikaa.

– Olisiko se ollut jokin lainapeli Mestiksessä. Nyt tässä ei ollut taustalla ihmeitä, aika perussettiä, Aaltonen sanaili.

HPK:n 2–1-kavennuksesta vastasi kouvolalaislähtöinen Arttu Pelli. Vielä viime kaudella KooKoota edustanut pakki jätti tuulettamatta kauden 11:ttä maaliaan.

KooKoon ilotulituksessa HPK-maalille vaihdettu Niko Heikkilä sai liigauransa ensimmäiset minuutit.

KooKoon Samuli Ratinen ja HPK:n Tommi Tikka törmäsivät ensiksi mainitun ollessa ottava osapuoli. Ratinen ei kaukaloon palannut. KooKoossa kamppaillaan nyt sekä pelipaikoista että jatkopaikoista.

– Tärkeitä onnistumisia minulle. Mutta pisteet eivät ole ykkösjuttuni, vaan kokonaisvaltaisuuteen pyrkiminen, Aaltonen näki.