Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varsalahjakkuus Corazon Combo ei hävinnyt vieläkään

Pekka Korven valmentama Corazon Combo pääsi keskiviikkona Vermossa vauhtiin ravien viidennessä lähdössä SHKL cupin karsinnassa. Takamatkalta matkaan lähtenyt 3-vuotias pääsi pokkaamaan kärkipaikan ennen kovaksi haastajaksi kaavailtua Luciano Bryneä, joka juuttui alussa liikenneruuhkiin. Alun keulakamppailu ratkaisi lopulta paljon.

Antti Teivaisen ajama Luciano Bryne teki toiselta radalta ilman vetoapua parhaansa ja otteli sitkeästi, mutta Corazon Combo vastaili varmasti maaliin saakka. Oriin ura käsittää nyt kahdeksan kisaa, joista se on voittanut jokaisen.

– Ei uskalla oikein hevosta kehua, kun jos kehuu, tulee joku takapakki, Korpi sanoi voittajahaastattelussa pilke silmäkulmassa.

– Jos Corazon Combo terveenä pysyy, sen pitäisi aika pitkälle mennä.

Star-Racing Oy:n ja Wipunen varainhallinta Oy:n kasvattaman ja omistaman Corazom Combon karsintavoitto palkittiin 3 000 eurolla.

Kengät pois ja karkuun

Vermossa sai kilpailla tälle keväälle ensimmäistä kertaa avokavioin kenkäpakon päättymisen vuoksi. Uudessakaupungissa asuva Olli Lähtinen käytti tilaisuuden hyväkseen ja jätti valmentamansa Laurenz Von Bentzin kengät naulaan.

Antti Teivaisen ohjastama Laurenz Von Bentz kiihdytti auton takaa heti startista terävästi keulapaikalle, eikä 6-vuotiaalla ruunalla ollut vaikeuksia vetää lähtöä maaliin saakka.

Kotiradan ohjastaja Teivainen hyppäsi Laurenz Von Bentzin rattaille varovaisen toiveikkaana. Teivaisen mukaan lähtö oli kovatasoinen, mutta hevonen oli näyttänyt viime kilpailuissaan piristymisen merkkejä.

– Laurenz Von Bentzillä oli hyvä meininki koko ajan, jonka takia ajoin rohkealla taktiikalla. Se oli tosi hyväntuntuinen käteen startista maaliin.

Vermon keskiviikkoravit käynnistyivät tuntia normaalia myöhemmin eli kello 19. Aikataulumuutoksella kilpailijoille pyrittiin varmistamaan tasapuoliset ja turvalliset olosuhteet.