Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsinkiläisnyrkkeilijä taipui tappioon EM-ottelun avauserässä Lontoossa

Helsinkiläisen Oskari Metzin ottelu venäläistä David Avanesyania vastaan loppui myöhään lauantaina lyhyeen Lontoossa. Avanesyan puolusti ammattinyrkkeilyn välisarjan Euroopan mestaruuttaan tehokkaasti ja pehmitti Metzin ensimmäisessä erässä.

Ottelun oli määrä kestää 12 erää. Britanniassa asuva Avanesyan puolusti EM-titteliään kuudetta kertaa. Sun-lehden otteluseurannan mukaan Metz aloitti ottelun ennakkoluulottomasti, mutta venäläisen suojaus piti. Avauserän edetessä Metz putosi kanveesiin Avanesyanin oikean käden koukun jälkeen, ja erotuomari päätti ottelun.

BBC:n mukaan Avanesyan sai nyrkkeillä Britanniassa, koska hän ottelee nykyään serbialaisella nyrkkeilylisenssillä. Venäläisten ottelut on Britanniassa kielletty Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

Metz aloitti nyrkkeilyn ammattilaisuransa vuonna 2016, eikä kilpaillut nyrkkeilyssä amatöörinä. Hän oli aiemmin potkunyrkkeilijä.