Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yllätysilmoitus: Tenniksen maailmanlistan ykkönen Ashleigh Barty jättää pelikentät vain 25-vuotiaana

Naisten maailmanlistan ykkösenä oleva australialainen tennistähti Ashleigh Barty on ilmoittanut yllättäen jättävänsä pelikentät. Barty kertoi jäävänsä ennenaikaiselle eläkkeelle vain 25-vuotiaana.

Barty kertoi asiasta Instagram-tilillään julkaistulla videolla , jolla hän esiintyy läheisen ystävänsä ja entisen nelinpeliparinsa Casey Dellacquan kanssa.

Videolla australialaistähti kertoo olevansa kiitollinen kaikesta, mitä laji on hänelle antanut. Hän kuitenkin kertoo tietävänsä, että nyt on aika siirtyä sivuun, laskea mailat ja jahdata muita unelmia.

Barty on ollut maailmanlistan kärjessä yli kahden vuoden ajan ja jättää lajin voitettuaan kolme kaksinpelin grand slam -mestaruutta. Tammikuussa hän juhli Australian avointen voittoa kotiyleisönsä edessä.

– Minulle menestys on sitä, että tiedän antaneeni aivan kaikkeni. Olen tyytyväinen, onnellinen ja tiedän, kuinka paljon työtä vaatii itsestään parhaan irti saaminen, Barty sanoi Instagramissa.